valérie blom


VALÉRIE BLOM

Mijn naam is Valérie Blom, geboren in 1965.

Gedurende mijn leven heb ik door middel van opleidingen, cursussen, workshops en zelfstudie kennis genomen van massage therapie, coaching, psychologie, medische basiskennis, reguliere en alternatieve geneeswijzen. Het verwerven van deze kennis blijft door gaan om up to date te blijven en weer nieuwe dingen te leren.

 

Bij- en nascholing is daarnaast ook een vereiste van de NVST, RBCZ en de zorgverzekeraars.

 

Het leven, met al z’n uitdagingen, is het speelveld om deze kennis om te blijven zetten in bewustwording en wijsheid. Het heeft mij en mijn leven, in al zijn facetten, veranderd. Dit is een proces dat nog iedere dag doorgaat.

 

Mijn kwaliteiten die ik toepas zijn empathisch, integriteit, concreet, praktisch, oplossingsgericht, analytisch, intuïtief, snel tot de kern komend en humor.

 

De kennis die ik heb opgedaan in combinatie met mijn persoonlijke ervaringen heeft mij ertoe aangezet om in 2008 ‘La Luna Llena’ te beginnen, om op een professionele manier anderen te helpen. De naam La Luna Llena is Spaans voor De Volle Maan, metaforisch staat dit voor transformatie, verandering.

Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige praktijk heb ik nog elke dag veel plezier in mijn werk en blijf ik gefascineerd in alle aspecten van de mens.

 

Naast vele cursussen, workshops, (verplichte) bij- en nascholing en intervisie worden onderstaand behaalde diploma's erkend door de NVST, RBCZ en de meeste zorgverzekeraars.

2006-2009 Massagetherapeut inclusief Medische Basis Kennis (HBO) bij Dutch Bodywork Academy in Leeuwarden.

2016 Medische Basis Kennis volgens de Plato eindtermen (HBO) bij de School voor Homeopathie in Amersfoort.

2018-2019 CAM therapeut, eigen vakdiscipline (HBO-bachelor) bij het CAM Instituut in Utrecht.