healing


Healing is een energetische werkvorm die een uitstekende ondersteuning biedt bij een coachingtraject, maar ook als een op zich staande behandeling ingezet kan worden.

Een behandeling werkt ontspannend en verlichtend. Het kan het bewustwordingsproces ondersteunen en versnellen. Daarnaast heeft het invloed op het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

 

Ik heb verschillende vormen van energetisch werk geleerd en toegepast, o.a. Reiki, Quantum Touch en Trance Healing.

Mijn manier van werken is geheel intuïtief, elke behandeling is afgestemd op dat wat nodig is voor dat moment. Elke healing is daarmee weer anders.

 

Tijdens de behandeling lig je gekleed op een massage tafel. Ik werk met mijn handen zowel op je lichaam als in je aura, ook wel energielichaam genoemd. Daarbij maak ik gebruik van de pomanders van Aura Soma, dit is een geuren en kleuren therapie. Geuren en kleuren werken helend en stimulerend.


Intuïtieve ontwikkeling is het bewust worden van en praktisch omgaan met intuïtie en energie. Intuïtie gebruik je iedere dag, maar vaak twijfel je aan de informatie die "zomaar" bij je opkomt. Je bent dan geneigd te denken dat je intuïtie een louter subjectieve aangelegenheid is, een vaag gevoel. Maar als je je intuïtie leert ontwikkelen kun je jezelf en je omstandigheden steeds helderder gaan zien. Een helderheid die ontstaat doordat je je intuïtie beter kunt 'vertalen' in woorden en daden.


 Licht en Vrede

Als er licht is in de ziel,

zal er schoonheid zijn in de mens.

Als er schoonheid is in de mens,

zal er harmonie zijn in het huis.

Als er harmonie is in het huis,

zal er rust zijn in het land.

Als er rust is in het land,

zal er vrede zijn op aarde