valérie blom


VALÉRIE BLOM

Mijn naam is Valérie Blom, geboren in 1965.

Gedurende mijn leven heb ik door middel van opleidingen, cursussen, workshops en zelfstudie kennis genomen van coaching, massage therapie, medische basiskennis, energetische werkvormen waaronder Reiki, Quantum Touch en Trance Healing, meditatie, alternatieve geneeswijzen, numerologie en voeding. Het verwerven van deze kennis blijft door gaan om up to date te blijven en weer nieuwe dingen te leren.

 

Bij- en nascholing is daarnaast ook een vereiste van de NVST, RBCZ en de zorgverzekeraars.

 

Het leven, met al z’n uitdagingen, is het speelveld om deze kennis om te blijven zetten in bewustwording en wijsheid. Het heeft mij en mijn leven, in al zijn facetten, veranderd. Dit is een proces dat nog iedere dag doorgaat, waarbij ik mij laat inspireren door de uitspraak ‘Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien’.

 

Mijn kwaliteiten die ik toepas zijn empathisch, integriteit, concreet, praktisch, oplossingsgericht, analytisch, intuïtief, snel tot de kern komend en humor.

 

Mensen begeleiden naar een liefdevol leven vanuit authenticiteit en in verbondenheid is mijn passie. De kennis die ik heb opgedaan in combinatie met mijn persoonlijke ervaringen heeft mij ertoe aangezet om in 2008 ‘La Luna Llena’ te beginnen, om op een professionele manier anderen te helpen. De naam La Luna Llena is Spaans voor De Volle Maan, metaforisch staat dit voor transformatie, verandering.

Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige praktijk ben ik nog elke dag dankbaar dat ik dit prachtige werk mag doen.